Goedkope Reebok Aztrek from quague's blog

Het Bape Black-partnerschap, dat slechts enkele weken geleden werd onthuld door de leiding van samenwerkingen bij Reebok Aztrek Online Kopen, is zeker geen verrassing, maar wat het een mysterie achterliet, waren de drie andere paren, die, naast een nieuw aangekondigd model, een ontwerptaal met zich meebrengen die veel meer emblematisch voor de verspreiding van A Bathing Ape. De eerder onthulde Electrolyte 97 schildert nog steeds met een lichte, crèmekleurige borstel, hoewel het alternatief ver verwijderd is, en in plaats daarvan kiest voor zwarte tinten in zijn geheel.

Image

Ontworpen door sneakerindustrie-icoon Christian Tresser, had de herintroductie van de Reebok Aztrek Lage Prijs in de sneakerwereld niet op een perfecter moment kunnen komen. Geboren in de jaren 90, betreedt het silhouet een markt die dol is op bijna alles wat in die tijd is gemaakt, vereerd om hun stevige constructies en retro-geïnspireerde kleurenpaletten. Hoewel de Aztrek lang niet zo dik is als andere schoenen die momenteel in de schappen liggen, zijn de drie aankomende kleurstellingen die je hier ziet een perfect voorbeeld van de op de jaren 90 geïnspireerde esthetiek. Op de releasedatum van 24 januari kunnen fans van de nostalgische hardloper kiezen uit een elektrisch blauwe en gele variant, een luchtige paars en roze, en een opvallende groenblauw, paars en roze, waarbij alle drie de versies kiezen voor wit als hun baseren.

De stoere retro runner-rage is deze zomer in volle gang. Goedkope Reebok Aztrek Merken in de sneakerindustrie hebben in hun archieven gegraven en klassieke modellen opnieuw uitgegeven, tot grote vreugde van zowel OG-sneakerheads als fashionista's over de hele wereld. Na het opnieuw uitbrengen van hun klassieke DMX Daytona- en 3D Opus-runners, gaat Reebok deze zomer voor de derde keer naar zijn erfgoed en brengt voor de eerste keer ooit hun Aztrek-runner opnieuw uit.

Reebok Aztrek Schoenen Oorspronkelijk uitgebracht in 1993 en ontworpen door Christian Tresser - de man die ook de legendarische Air Max 97 heeft gemaakt - heeft de schoen een gedurfd bovenwerk, met asymmetrische suède overlays en mesh-onderlagen, typische Reebok-designaccenten uit de jaren 90. Oorspronkelijk bedoeld als trailrunningschoen, heeft de Aztrek ook Hexlite-demping en een robuuste buitenzool met noppen. De schoen keert terug in zowel groenblauw/wit/zwart als blauw/rose/wit en geeft retro vibes af die perfect passen bij het huidige sneakerklimaat.

Reebok heeft een interessante relatie met het Aztrek-silhouet sinds de herintroductie in oktober. Reebok Aztrek Heren/Dames Door de naamgenoot van model Gigi Hadid te lenen en vervolgens een exclusief "Shanghai Pack" uit te brengen bij Innersect, heeft het Christian Tresser-ontwerp een groot aantal nieuwe gereedschappen gezien in een breed scala aan verzadigde tonen. Hoewel meestal te zien in een veel gedurfder arrangement, kiest de komende iteratie in plaats daarvan voor een afgezwakt stuk zand en koud grijs. Geaccentueerd door een neutraal roze door de verschillende branding en dun door de buitenzool, heeft het door Boston geprezen label een veel veelzijdigere kijk toegevoegd, maar niet zonder zijn subtiele roepingen naar het jaren 90-tijdperk waaruit het is voortgekomen.

www.indsnkr.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By quague
Added Feb 19 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives