adidas ultra boost uncaged grøn from u2dx7gqf's blog


adidas sko mænd hvid Hver bit af Ultraboost-designet placerer løberen tættere på Boost-dæmpning for at maksimere energi. Ultraboost uncaged løbesko har en burfri adidas Primeknit-overdel med integreret understøttelse, der leverer en aktiveret push-off med hver fodstrip. Ultraboost Uncaged er designet med indvendige forstærkninger, der leverer fleksibel støtte og en låst pasform.

adidas sko dame sort Energi er mere end blot brændstof, det er den kreative kraft til at forestille sig en bedre dig. I 2013 lancerede vi teknologien, der ændrede kørsel for evigt. Boost bestod af tusinder af energikapsler og definerede en ny æra med polstring. Uovertruffen blev Ultraboost den første løbesko til at levere energiudbytte med hvert trin. Jo mere energi du giver, jo mere energi giver Boost dit liv.

adidas sko børn tilbud Den strikkede overdel har indvendig forstærkning og klemmer foden til en sokkelignende pasform. Responsiv dæmpning giver energi til dit skridt. Neutralsko af løbertype til den ultimative løbeoplevelse Letvægtskomfort adidas Primeknit øvre omslutter foden i adaptiv støtte og ultralette komfort Energiseret dæmpning Boost er vores mest responsive dæmpning nogensinde: Jo mere energi du giver, jo mere får du Naturlig bevægelse Fitcounter støbt hælbenk giver en naturlig pasform.

adidas ultra boost uncaged grøn Ultra Boost Uncaged 'Oreo' præsenterer en ubegrænset version af performance-løbet med en Primeknit-overdel færdig i en off-white base med flekker af gråt og sort overalt. Selvom skoen mangler det standard TPU-bur, holder den fuld længde Boost mellemsål i hvid. Et internt midtfodsskelet giver ekstra støtte, mens det lagdelte arrangement af de matchende lyngrå snørre er godt for forbedret komfort og stabilitet. Den støbte hælbenk i sort Boost matcher den kontinentale gummi ydersål under fødderne.

https://www.kondiskonmd.com/

Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By u2dx7gqf
Added Jul 19 '20

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives