hardloopschoenen Bestellen Nederland from Langeweg's blog

Erkend als een van fuente belangrijkste Air Max-modellen throughout de geschiedenis, debuteerde fuente Air Classic BW (die is vereenvoudigd tot nike online bestel nederland in 1991 met de grotere Air Max-eenheid kemudian eerder gezien (BW sama dengan Big Window), pronkend attained een Perzische Violette kleurstelling die wit, zwart en hel een scherpe paarsachtige toon combineerde. Deze aankomende iteratie herschikt het zwart en hel wit terwijl de violette hut blijft zoals hij is (tong, enkel, swoosh, tussenzoolaccent), waardoor het one on one herkenbaar is voor zelfs de instapmodel Air Max-hoofden.

Hoewel beide exclusief voor vrouwen zijn, liggen fuente twee hardloopschoenen Bestellen Nederland-kleurstellingen aan weerszijden van het toonspectrum. Het 'Venetië' is omkring te beginnen veel meer geschikt voor de anteojos, omdat de overlays pronken met een lichtpaarse color. Wit, volgens de tweekleurige standaard, bouwt de base eronder uit, evenals fuente veters, tussenzool en voering. Wat betreft de "Harvest Moon", de basis is usually toch neutraal, hoewel fuente armaturen over de top rated kiezen voor een meer herfstklare afwerking.

Hoewel geen van de kleuren nieuw is voor het type, is hun opstelling dat wel, vooral in combinatie met de niet-standaard printing op de bovenkant lorrie basketbal schoenen Online Goedkope de halfgeweven tong. Fuente tekst 'NIKE AIR' is usually versierd met afbeeldingen lorrie planten die ook op de inlegzolen verschijnen; fuente schoenen worden geleverd attained een poreuze draagtas, perish mogelijk is gemaakt lorrie gerecyclede materialen. Desalniettemin combineren de gebroken witte tussenzool en het "Light Periodontal Brown" loopvlak voor de beproefde look voor cozy weer die het veelkleurige ensemble bovenaan goed aanvult.

Getrommeld leer rond fuente teen, langs de new tong/tanga en over de kraag en air jordan Outlet Nederland hiel genieten lorrie een 'Light Berry'-tint perish verder afwijkt van een Air Jordan-erfgoed, terwijl een hetzelfde niveau van bescherming tegen de elementen biedt als de bovengenoemde stof. Er verschijnen geen "NIKE AIR" -logo's op fuente tonglabels, die in plaats daarvan kiezen voor de opzettelijk onvolmaakte opstelling; rechter sockliners dragen ook "GORE-TEX" branding, terwijl Peter Moore's iconische buitenzoolontwerp een "gescheurde" esthetiek krijgt die verder knikt naar de gemodificeerde Jordan 1's robuustheid.

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Langeweg
Added Feb 16 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives