Adidas Energy Boost Lägsta Priset from quague's blog

Natalie Morales of TODAY fame är den senaste kändisen som visar sitt stöd för årets Boston Marathon som pågår. Köp Adidas Energy Boost Online Hon kommer att korsa mållinjen på måndag med detta anpassade par av adidas Energy BOOST 2 "We All Run Boston" på måndag, och sneakersna är också kopplade till en välgörenhetsdonation från adidas direkt till One Fund Boston.

Image

adidas kombinerar sin högpresterande löparteknik med en livsstilsöverdragelse på den senaste utgåvan av Adidas Energy Boost Billigt Online, dekorerad med ett unikt grafiskt tryck. Energy Boost Limited, som den heter, har en look som du normalt skulle vara i nivå med ZX Flux eller Tubular Runner, med en övergripande mängd geometriska former över den stretchiga mesh-överdelen i en benvit bas med blå former som matchar Collegiate Navy TPU-stödburen.

Den helt nya Adidas Energy Boost Lägsta Priset debuterade i år i flera färger för män, men hur är det med alla damlöpare där ute som vill dra nytta av den unika nya kudden? Denna lila, svarta och vita smink ger en känsla av vad som är möjligt med feminina färgscheman, den här stilen tillför lite extra juice tack vare en neon-mellansulränder vars oregelbundenhet återspeglar den bubbliga bottenenheten.

Slå elementen i maximal kudde och elegant stil med Adidas Energy Boost Träningsskor. Det där "ATR" står för all-terrain, vilket är dit du kan gå med denna fullängds Boost-dämpade löparsko. Den är utrustad med en väderbeständig techfit-överdel samt en greppvänlig Continental™-gummisula för maximal dragkraft och hållbarhet i både torra och våta förhållanden. Oavsett om du är på väg eller bara går i köpcentret, har adidas Energy Boost 2.0 ATR dig täckt.

Techfit-textilöverdelen har ett "Core Black"-schema något avbrutet av skimrande profil 3-Stripes och accenter. Dam/Herr Adidas Energy Boost Hälstrukturen och adiwear-gummisulan har efterföljts av Ultra Boosts innovationer, men de nickar till ett viktigt ögonblick i löparskors historia. Torsion-systemet i mitten av slitbanan erbjuder en mjuk gång för både löpare och livsstilsentusiaster.

www.beastsole.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By quague
Added Feb 19 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives