Hurda Demir Alan Firma from Uygarugur's blog

İstanbul’un çeşitli ilçe ve bölgelerinde hurda demir alan firmalar bulunmaktadır. Hurda satmak istiyorsanız bu firmalar üzerinden alım satım yapılması gerekecektir. Bu firmalar Avcılar’dan Pendik’e kadar İstanbul’un çoğu yerlerinden hurda alımı yapıyor.

 

Günümüzde halk arasında hurdacı olarak bildiğimiz bu firmalar ya da kişiler malzemelerinizi toplar ve daha büyük hurda demir alan firmalara satarlar. Bu firmalar da elindeki hurdaları fabrikalara iletirler. Bu malzemeler fabrikalarda geri dönüşüm ya da imha için işlenir.

 

İstanbul’un çevre illerinde ve her iki yakasında da hurdacılık alım satım hizmeti veren büyük – küçük sayısız firma ve esnaf vardır. Avrupa Yakası’nda büyük firmalar Avcılar, Halkalı, Mahmutbey, Kağıthane, Sarıyer gibi ilçelere dağılmıştır. Güncel hurda fiyatları



Anadolu Yakası’nda ise bu firmalara baktığımızda Tuzla, Pendik, Çekmeköy, Ümraniye ve Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, Beykoz, Kartal ilçelerinde yoğunlaşmıştır. Gerek geri dönüşüm fabrikaları, hurda demir ve metal alan hurdacılar, kağıt toplayıcılarından tutun da teneke alıcılarına kadar İstanbul’un birçok semtinde bu hurda demir alan kişileri görmek mümkündür. Hatta mahallemizde eski sandalye, televizyon, antika alan hurdacılar bile satın aldıkları ürünleri geri dönüşüm fabrikalarına satarlar.

 

Hurdaların Geri dönüşüm fabrikasından da metal, krom, alüminyum, kağıt ihtiyacı olan firmalar yararlanır ve tekrar kullanıma geri kazandırılır. Bu döngü materyal artık geri dönüştürülemeyecek hale gelene kadar devam eder. Güncel hurda demir fiyatları listesi 

 

İstanbul Hurdacılar Borsası, demir ve diğer hurda materyaller konusunda hurda demir alan firmalara alt taban fiyat verir. Kışın alış fiyatında artış gözlemlediğimiz demir fiyatları yazın yükselişe geçer.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Uygarugur
Added Mar 1 '22

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives