Çatı Katı Teras Kapatma from Uygarugur's blog

Çatı katı bulunan yapılar da teras alnı varsa son derece keyifli yaşam alanları sağlar. Teraslarda konforu yakalamak ve doğru planlamayı yapmak sizin tercihinizdedir. Yeni nesil teras kapatma sistemleri sayesinde daha kullanışlı, modern ve  kaliteli ortamları elde edebilirsiniz. 

Her ne kadar maliyet gibi görünsede teras kapatmanın sizlere sağlayacağı fayda çok daha değerlidir. Sadece konforlu bir yaşam değil yapılarınızın yalıtımı ve uzun ömürlü olması içinde teras kapatma yaptırılabilmektedir. Doğru malzeme seçimi, mimari dekorasyonu, doğru montajı ve kaliteli işçilikle teraslarınız yeniden hayat bulabilir. 


Çatı Katı Teras Nasıl Kapatılır?


Çatı alanlarında binanın yapısı sırasında ayrılan bir payı vardır. Bu projeye göre ufak metrekare yada büyük metrajlı olabilir. Daire sahipleri terasını ister sadece üstü kapalı yapabileceği gibi isterse komple 4 tarafı kapalıda yapabilmektedir. Ayrıca terasın şekli ve teknik özelliklerine göre yarım camlı sistemleri, yarı kapalı, cam tavanlı veya farklı modellerde kapama işlemi yapılabilir. 

Terası kapatma için çelik profilli sistemler, ahşap teras kapatma, cam sistemleri, alüminyum doğrama, PVC sistemleri, demir yoğunluklu malzemeler tercih edilebilmektedir. Terasınızın daha konforlu olabilmesi, kullanıcı deneyiminin yüksek olması için malzeme seçimini bir uzmanla yapmanızda fayda vardır. Terasın rüzgar konumu, açık alan hesaplamaları, güneş yönü gibi hesaplamalar gözardı edilmemelidir.

 

Çatı Katı Terasları Nasıl kapatılır?


Çatı katı bir çok yeni yapıda ekstra alan olarak bırakılmaktadır. Bir çok konut sahibi bu alanı mümkün olduğunca değerlendirmek istemektedir. Genelde metrekareleri düşük olan bu alanlar aynı anda farklı ölçülere ve dizayna sahiptir. Fire kaybının genede en fazla olduğu alanlardır. Ayrıca montaj ve kurulumun bu zor alanda en doğru şekilde yapılması şarttır. Yağmur sularının içeri girmemesi ve izolasyon sorunu yaşamamanız için kesinlikle hassas ölçü alınması gerekmektedir. 


Bir çok malzeme türü çatı katı teras kapatma için kullanılabilir durumdadır. Alüminyum, çelik, demir, ahşap ve pergola sistemleri tercih edilebilir. En doğru malzeme seçimi için bireysel kararanızla birlikte uzman önerisine başvurmanız faydanıza olacaktır. 


Çatı Katı Yarım Cam Teras Kapama


Çatı alanlarında yarı camlı teras kapatma sistemleride bir çok projede değerlendirilmektedir. Ürün detayları ve fiyatları hakkında hemen bilgi alabilirsiniz. 


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Uygarugur
Added Mar 1 '22

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives