Ariston Tamir Onarım Servisi from Uygarugur's blog

Ariston Bulaşık Makinesi Resetleme,bu marka içinde mevcut ve sizler kolay bir şekilde Bulaşık makinenizi resetleyerek eski kullanımına kavuşturabilirsiniz. Bu işlem genellikle belli bir süre kullanılan bulaşık makineleri için oldukça gerekli bir yöntemdir ve gerekli durumlarda doğru bir şekilde yapılması halinde mutlaka iyi bir şekilde makinenize etki edecektir ve makinenizin eski haline dönmesini sağlayacaktır. 

Bütün marka bulaşık makinelerinde resetleme yöntemi farklı bir şekilde uygulanmakta ve bundan dolayı kendi bulaşık makinenizin markasını öğrenmeniz gerekmektedir. Bizler sizlere, Ariston Bulaşık Makinesi ürünlerinin nasıl resetleme yönteminin yapılacağını ve nasıl doğru şekilde yapmanız gerektiği hakkında bilgi vereceğiz. Kendiniz çözüm üretemediğinizde Ariston servis hizmetleri almasınız.

RESETLEME YÖNTEMİ

·       İlk olarak, Bulaşık makinenizi güç adaptöründen çekin ve 30 dakika bekledikten sonra tekrar güç adaptörüne takın ve bundan başlatma düğmesine basın.

·       Başlatma düğmesine bastıktan sonra, başka bir yıkama yöntemini bulaşık makinesinden seçerek, onaylayın ve yıkamaya başlatmak için Başlat düğmesine basın.

·       Bundan sonra bulaşık makinenizde yer alan ve sıfırlama işlemini sağlayan, Hı Temp düğmesine basın ve hemen ardından da Isıtılmış Dry düğmesine basın.

gebze beyaz eşya servisi birimleri sizlere tüm teknik sorunlarda yardımcı olacaktır. 
Bu yöntemleri uyguladıktan sonra Ariston Bulaşık makinenizin Resetleme işlemi gerçekleşmiş olacak ve bu sayede tamamen yeni alınmış gibi bulaşık makinenizi kullanabileceksiniz. Ariston Bulaşık Makinesi Resetleme, yöntemi kullanıcılar tarafından ancak bu şekilde yapılmaktadır ve diğer yöntemler sadece uzman servisler tarafından uygulanmaktadır.

Yaşadığınız her sorunda izmit beyaz eşya servisi desteğine başvurabilirsiniz. 


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Uygarugur
Added Mar 2 '22

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives