Konteyner Kullanım Yerleri from Uygarugur's blog

Konteyner sadece yük taşınan ve lojistik için imalatı yapılan ürünler değildir. Her ne kadar lojistik amacı ile dünyanın bir yerinden bir yerine ürünlerin nakli bu sayede yapılıyor olsa da farklı kullanım amacı bulunan çok sayıda çeşitleri vardır. Lojistik kaynaklı kullanılan modellere yük konteyneri denmektedir. Yaşam konteyneri, şantiye konteyneri, ofis konteyneri, güvenlik kabinleri ve konteyner ev gibi modelleri vardır. 

Konteyner hem ticari hayatta hemde gündelik yaşamda bir çok kullanım avantajı sağlamaktadır. Kimi zaman yaşadığımız konut olabilmekte kimi zaman barınma ihtiyacımızı karşılamaktadır. Kamusal alanda da kullanımı oldukça fazladır. Bir çok noktada güvenlik amacı ile konteyner kullanılır. Belediyeler tarafından wc konteyner kullanımı fazladır. Tanıtım ve büro amacı ile kullanılan çeşitleri de vardır. 


Konteyner İmalatı Nasıl Yapılır?


Konteynerlerin standart seri üretimi bulunduğu gibi kişiye özel yada proje detaylarına göre özel imalatıda yapılabilmektedir. Ülkemizde en çok kullanılan ebatları 300x700 boyutlarıdır. Bu tip konteynerler genelde tek odalı olarak imalatı yapılır. Çok amaçlı kullanıma uygun olduğundan dolayı seri üretimi yapılmakta olup satışa hazır ürünlerdir. 


ikinci el konteyner esenler ikinci el konteyner izmit ikinci el konteyner bakırköy ikinci el konteyner tekirdağ ikinci el konteyner fiyatları ikinci el betopanlı konteyner ikinci el ofis konteyner ikinci el şantiye konteyneri ikinci el yaşam konteyneri ikinci el konteyner ev 2 el konteyner alım satım ikinci el wc duş konteyner ikinci el ahşap desen konteyner ev satılık konteyner ikinci el ikinci el sandviç panel 2 odalı konteyner ikinci el verandalı konteyner ikinci el konteyner fiyatları ikinci el konteyner alanlar satılık ikinci el konteyner çıkma konteyner 2.el konteyner alan firmalar iki odalı konteyner


Klasik standart ölçülerde yada tasarımda konteyner almak istemiyorsanız istediğiniz tüm özelliklerde imalat yaptırmanız mümkündür. Tek odalı yerine iki odalı konteyner yaptırabileceğiniz gibi üç odalı, iki girişli, tek kat veya ik katlı konteyner siparişi de verebilirsiniz. Sonradan eklenmesi gereken aksesuarlar genelde konteyner üreticileri tarafından yapılmaz ancak yinede şansınızı deneyerek firmadan özel talepte bulunabilirsiniz. 


İkinci El Konteyner Satışları


Konteyner almak istiyorsanız yakın çevrenizde yada şehir merkezlerinde mağaza ve showroom bulma şansınız pek olmayabilir. Genelde fabrikalar şehir dışı alanlarda olup bireysel olarak ziyaret etmeniz gerekecektir. Bunun dışında yerinizden hiç kalkmadan fima ile online görüşebilir ve siparişini hayata geçirebilirsiniz. Sıfır konteyner almak yerine ikinci el konteyner için ise ilanları takip etmeniz ve ihtiyacınıza uygun ürünler için satıcılarla görüşmeniz gerekecektir. 


Konteyner sahibi olup kullanmadığınız konteyneri satmanızda oldukça kolaydır. Alıcısı her zaman olan bu ürünlerinizi bir kaç gün içinde nakite çevirebilirsiniz. Alıcısı bireyler olabildiği gibi firmaların bazıları sadece alım hizmeti içinde sizlere ulaşmaktadır. 

 

 



Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Uygarugur
Added Mar 5 '22

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives