AnnaLee's blog

Сантехнічні роботи — справа досить обтяжлива й передбачає безліч деталей. Намагаючись самостійно прочистити каналізацію або встановити нову раковину, можна лише даремно витратити час. Просто подивитися ролик на YouTube та спробувати в домашніх умовах добитися професійного результату без необхідних матеріалів, інструментів та досвіду, мало кому вдається.

Кращим рішенням вирішити сантехнічні роботи буде замовити послуги майстрів Zroblu https://zroblu.com/santehnik/. Виклик професійного сантехніка дозволить не лише зекономити час та нерви, але й відкриває такі переваги:

  • Зручно. Залишити заявку на виїзд майстра можна на сайті Zroblu або за телефоном. Фахівці завжди готові проконсультувати з будь-яких питань.
  • Швидко. При необхідності, ми можемо прибути до вас в будь-який район столиці за 1 годину з усіма необхідними інструментами та матеріалами.
  • Якісно. Проблема буде усунена на 100% з дотриманням відповідних технологій та гарантій безпеки.
Види послуг від професійних сантехніків Zroblu

Замовити послуги сантехніка може знадобитися з самих різних причин. І це не лише сантехнічний форс-мажор по типу течі з бачка унітаза або непрацюючої каналізації. Багаторічний досвід роботи дає змогу сантехнікам гідно справитися з будь-якими викликами. Найчастіше, вирішуються такі проблеми з сантехнікою:

  • Протікання води. Якщо виявлено проблеми з водопровідною системою (тече ванна/душова/унітаз, не працює належним чином зливний бачок або постійно крапає кран), сантехнік виявить корінь проблеми та оперативно її усуне.
  • Засмічення каналізаційної системи. Таку проблему варто вирішити якнайшвидше, оскільки є ризики затоплення сусідів та вагомих фінансових збитків. Майстер знайде причину забитої каналізації, прочистить систему та надасть рекомендації з запобігання виникнення подібних проблем.
  • Прокладання водопроводу або розведення води. Робота починається від створення грамотного проєкту до його реалізації. Враховуються навіть найменші деталі, які в майбутньому дозволять уникнути проблем з каналізаційною системою.
  • Установка або заміна сантехнічного обладнання. Сантехніки Zroblu мають досвід роботи з різним обладнанням — від душових кабін та раковин до сучасних інсталяцій з кількох компонентів. Окрім установки та заміни, додатково надаються рекомендації по коректному використанню обладнання.
  • Налагодження системи опалення. Якщо система опалення не працює належним чином, протікає або потребує налагодження, професійний сантехнік виконає діагностику, ремонт та відновить повноцінне функціонування системи.
  • Ремонт трубопроводу. Самостійно займатися ремонтом не рекомендується, оскільки можна лише ускладнити проблему. Краще довірити цю роботу майстрам, які замінять труби за необхідності, відновлять герметичність з’єднань та усунуть протікання.

Окремо варто відзначити послугу сантехніка під ключ. Вона буде актуальна для власників квартир в новобудовах або тим, хто має приватний будинок. В рамках цієї послуги надається повноцінний комплекс сантехнічних задач: від проектування до встановлення та підключення обладнання. Професійна команда фахівців візьме на себе усі задачі, виконає їх швидко та з гарантією якості.

Звертайтеся до майстрів Zroblu https://zroblu.com/santehnik/ і отримуйте найкращі сантехнічні послуги в Києві!