David's blog

Hem şık bir tasarım sağlarken, hem de fiyat olarak da uygundur. Ahşap çatı merdiveni tavana monte edilerek kullanılmakta olup kapak kapatıldığında merdiven kısmı tavan boşluğunda kaldığından yer açısından tasarruf sağlar. Üzerinde bulunan yaylar sayesinde kapağı yavaşça aşağıya doğru indirip, makaslı sistemi sayesinde kolayca yere indirebilirsiniz. Çatı merdivenini çıkmakta zorluk çekiyorsanız ya da görüntü bozukluğu istemiyorsanız villa, malikâne, ev veya dükkan kısacası çatısı olan her yerde kullanabilirsiniz. Seyyar bir merdiven bulup çıkmak zorunda kalmayarak hem zamandan hem yerden tasarruf sağlarsınız. Çatı merdiveninin montajı en fazla 35 dakika süren bir işlemdir. Çatı merdiveninin kasası vidalarla montajlanıp eğer boşluk kalırsa kalan yerlere köpük sıkıldıktan sonra beş dakika kadar beklenir. Daha sonra kasaya merdivenin mekanizması yerleştirilip, merdiven basamaklarının olduğu çelik yaylar mekanizmaya geçirildikten sonra kullanıma hazır hale gelir.

çatı merdiveni

Binalardaki rutubetin büyük kısmı çatı aralıklarından kaynaklanır. Buralar ışık ve havadan mahrum kaldığı takdirde, rutubetin artması kaçınılmazdır. Bölgenin rutubetten korunması için doğal ışık ve hava sirkülasyonuna sahip olması gerekir. Doğru ölçülerde dizayn edilmiş bir çatı penceresi çatı aralıklarının güneş ışığı ve hava almasını sağlayarak bu bölgelerde rutubetin önlenmesine yardımcı olacaktır. Çatı penceresi aynı zamanda çatı aralıklarının dekoratif bir görünüme kavuşmasını sağlar. Doğal ışığı dekoratif bir unsur olarak kullanabilir ve çatı aralığını keyifle vakit geçirebileceğiniz bir alana dönüştürebilirsiniz. Parke, duvar boyası, duvar süsleri gibi dekoratif unsurlar tepeden vuran güneş ışığının yansıması ile harika bir uyuma sahip olacaktır. Öncelikle çatı penceresinin sağlam ve uzun süre kullanılabilecek malzemeden imal edildiğinden emin olmak gerekiyor. Kalitesiz malzemeden üretilen çatı penceresi başta ucuz gelebilir ancak rüzgâr, yağmur gibi etkenlerden ötürü yıpranması kolay olacaktır.

çatı penceresi

Bu durumda pencere kullanışsız olacağı gibi, çatının rüzgâra maruz kalması veya bölgede yağmur suyu birikmesi de kaçınılmaz hâle gelecektir. Dolayısıyla pencere yaptırmadan önce gereken çatı penceresi ölçüleri için gereken ölçümü yapmak ve iyi bir firmadan hizmet almak gerekir. Kaliteli malzemeden imal edilmiş bir pencereyi yıllar boyunca hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Binalarınızı rutubetten koruyacak ve kullanışsız görünen alanların işlevsel olmasını sağlayacak bir çatı penceresi yaptırmak için firmamıza ulaşabilirsiniz. Yıldırım çatı sistemleri firması oldukça uygun çatı penceresi fiyatları ile kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Birinci sınıf malzeme ve profesyonel işçilik ile yapılan çatılar yıllar boyunca herhangi bir sorun görülmeden kullanılabilmektedir. Çatılarınıza şıklık ve işlevsellik katmak için tek yapmanız gereken çatı penceresi firmasıyla iletişime geçmek.

Minimalist yaşam felsefesi günümüzde gittikçe güçlenen bir fikir. Birçok insan daha sade, basit ve küçük bir hayat sürmenin yollarını arıyor. İhtiyaç fazlası tüm eşyalarından kurtulmaya çalışıyor. Minimalist yaşam çevreciliği de besliyor. Bu nedenle bu kadar sevilmesi ve ilgi görmesi son derece anlaşılabilir. Minimalizim Pandeminin de etkisiyle daha çok gündeme gelmeye başladı. Minimalizmin en somut örneklerinden biri ise tiny houselar. Tiny house konaklama konsepti aslında tam da bu minimalizm felsefesini pekiştirmeye yönelik. Eğer sizde Minimalizmi yaşamınıza geçirmeyi dileyenlerdenseniz tiny house deneyimi oldukça eşsiz olabilir. Hayalini kurduğunuz o basit ve sade yaşamın uygulamada nasıl durduğunu bizzat deneyimleyebilirsiniz. Bunun için küçük bir tiny house tatiline çıkmanız yeterli. Tiny house sahibinden kiralık ve satılık ilanlarını ülkemizde de bolca görebilirsiniz. Turizmdeki yansımalarının yanı sıra, tamamen yaşamak için de çeşitli tiny house konseptleri bulabilirsiniz. Tiny house özellikle şehirlerin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için müthiş bir seçenektir. Doğayla iç içe olmayı ve kendi halinizde bir tatil geçirmeyi diliyorsanız, tiny house tam size göre bir konsept. Tiny house doğayla ve vahşi yaşamla iç içe olup aynı zamanda konfor alanını muhafaza etmek isteyenler için eşsiz bir orta yol sunuyor.

tiny house

Burada hem ihtiyaç duyduğunuz temel konfor alanınıza sahip olabiliyor hem de yepyeni bir deneyim yaşıyorsunuz. Tiny house konaklama fiyatları ise bir o kadar uygun. Her zaman yapabileceğiniz klasik tatillerden daha farklı bir şeyi deneyimlemek istiyorsanız bu sizin için güzel bir fırsat olacaktır. Yaşamı tüm sadeliğiyle deneyimlerken aynı zamanda ihtiyaç duyduğunuz her şeyin yanınızda minik evinizin içinde olması size güven verecek. Bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda tiny house aslında sınırlarınızı kontrol etmeniz için oldukça keyifli bir yol. Burada vahşi bir yaşama ne kadar hazır olduğunuzu ya da bu hayatı gerçekten isteyip istemediğinizi görebilirsiniz. Minimalizme dair fikirleriniz minik bir evin içerisinde daha net bir hal alabilir. Ve hatta bu küçük deneyim tüm hayatınızı kökünden değiştirebilir. Tiny house fiyatları tatilinizi geçireceğiniz bölgeye ve seçtiğiniz firmaya ve minik evinizin oturumuna göre değişiklik gösterecektir. Ancak tiny house fikrinin turizmde gittikçe yaygınlaşması alternatiflerin artmasına neden oldu. Bu nedenle fiyat aralığı gün geçtikçe daha ulaşılabilir ve uygun bir hal alıyor.

Firmamız hurdacılık alanında hizmet vererek hurdacı ihtiyacını karşılamaktadır. Hurda eşyalar bir çok kişi tarafından işe yaramayan fazlalık olarak görüldüğü için genellikle çöpe atılmaktadır. Fakat hurda eşyalar çöp değildir. Firmamız bu eşyaları değerinde satın alarak hem hurdaların boşa gitmesini önlemektedir hem de ekonomiye bu şekilde katkı sağlamaktadır. Akü, kablo, klima, krom, kurşun, pik, plastik, alüminyum, sarı, dkp, atık kağıt, bakır, bilgisayar, demir hurdası gibi bir çok hurda eşyanızı firmamız satın alarak işe yaramayan eşyaları kullanışlı hale getirmektedir. Üstelik hurda eşyaların yüklenmesi, boşaltılması, tasnif edilmesi, preslenmesi, stoklanması ve sevk edilmesi gibi işlemler firmamız tarafından yetiştirilmiş deneyimli çalışanlar tarafından yapılmaktadır. Kullanılmayan eşyalar yani artık hurda olarak görülen atık malzemeler geri dönüştürülerek yeniden üretim sürecine kazandırılabilmektedir. Sizler her türlü hurda eşyalarınızı firmamıza satarak hem kendi ekonominize hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmuş olursunuz.

hurdacı

Ayrıca geri dönüşüm ile değerlenen hurdalar sayesinde hem enerji tasarrufuna katkı sağlanılmış olunur hem de doğaya büyük bir katkı da bulunulmuş olunur. Kısacası vermiş olduğumuz hurdacı hizmetleri ile çevreye ve insanlığa değer vermekteyiz. Siz de firmamızı tercih ederek doğanın yani insanlığın geleceğine katkı da bulunabilirsiniz. Profesyonel teknik kadromuz ve en uygun fiyat garantisiyle hurdacılık alanında en iyi hizmeti sunmaktayız. Hurdacılık faaliyet alanında sürekli olarak yenilikleri takip etmeyi, en verimli halde güvenilir ekip çalışması yapmayı, uygun ekipmanlar kullanmayı, zamanında ve kaliteli işler yapmayı ilke edinmiş bir firmayız. Ayrıca hurdacı ihtiyacının büyük bir bölümünü sağlayarak bulunan atıkların yeniden dönüşümüne katkıda bulunmaktayız. Müşteri memnuniyetini de her zaman göz önünde bulunduran firmamız dünya standartlarında hizmet vermektedir. Kaliteden ödün vermeyen firmamız yönetim sistemi entegrasyonunu ve toplam kalite bilincini bünyemizde benimsemeyi kendimize verilen bir görev olarak görmekteyiz. Ayrıca satın aldığımız hurdaları optimal fiyatlar belirleyerek satın almaktayız ve çok sayıda atığı geri dönüştürerek çevreye de faydalı olmaktayız.

Archives