Medyaweb's blog

Araç bozuluysa ve çalışma halde ise çekicimiz sizin yanına gelir ve istediğiniz konuma nakil eder. İstanbul oto çekici firması olarak Avrupa yakasında en aktif çekici firması olarak sizlere hizmet veriyoruz. İstanbul tüm semtlerinde yol yardım hizmeti içinde ekibimizden dilediğiniz zaman saat farkı olmaksızın destek alabilirisiniz.

Her araç sahibi gibi sizlerde istersiniz ki aradığınız çekici yakınınızda olsun ve bir kaç dakika içinde yanınıza ulaşsın. Ancak İstanbul gibi büyük bir şehirde tahmin edebileceğiniz gibi binlerce oto çekicisi bulunmaktadır. İstanbul Oto Çekici arayışlarınızda emin olunuzki bir çok firma size en yakını olduğunu iddia edecektir. Ancak her firma İstanbul içinde her ilçeye hizmet verdiği için uzakta da olsa hizmet talebinizi geri çevirmeyecektir. Bu aşamada sizin zararınız ise saatlerce bulunduğunuz konumda beleyecek olmanızdır. Bizi diğer oto kurtarıcı firmalarından ayıran en belirgin özelliğimiz ise merkezi noktalarda sürekli hazır araçalar bulundurmamızdır.

Sizlere en yakın oto çekici hizmetini sağlayan firmamız bunu diğer firmaların aksine tek araçla değil birden fazla oto çekici kamyonu ve geniş filosu ile sağlamaktadır. Otomobilinizde bir arıza ve yürümez duruma düşmesi halinde bize ulaşın bir kaç dakika içerisinde yanınıza ulaşalım. İsteyen araç sahipleri personelimizden aracını servise çekilmesi isteyebileceği gibi isterse farklı bir adrese de çekilmesini talep edebilmektedir.

Yaptığımız tüm oto kurtarma işlerinde kesinlikle uzman ve işini en iyi yapan personeller ile görev yapmaktayız. Araç sahipleri için titiz bir çalışma yürüten personelimiz aracınıza hiç bir şekilde zarar vermeden başarılı bir şekilde istediğiniz yere transferini gerçekleştirecektir. Tüm çekici elemanlarımız hizmet içi eğitimden geçmiş ve sürekli denetlemeden geçen personellerdir.

Hemen şimdi sizde aracınız yolda kaldıysanız yada beklenmedik bir kazaya karıştıysanız ekibimize ulaşarak acil oto çekici talebinde bulunabilirsiniz. İstanbul Oto Çekici için en uygun ekonomik fiyatlarla hizmet veren firmamız İstanbul içinde en uzak mesafeye 50 dakikada ulaşan ekibimiz şehir içindeki semtlere daha kısa sürede ulaşmaktadır.

Tüm çekici ve kurtarıcı işlerimiz otomotiv firmamız garantisi altındadır. Size en uygun oto çekici fiyatları ile hizmeti veririz. 

Hizmetlerimiz : 

pendik oto çekici ataşehir oto çekici tuzla oto çekici üsküdar oto çekici oto kurtarıcı kartal oto çekici şişli oto çekici şile oto çekici riva oto çekici ahtapot çekici 7/24 oto çekici sultanbeyli oto çekici çavuşbaşı oto çekici oto çekici fiyatları oto çekici fiyatları ne kadar ümraniye oto çekici küçükçekmece oto çekici etiler oto çekici maslak çekici

Konteyner sadece yük taşınan ve lojistik için imalatı yapılan ürünler değildir. Her ne kadar lojistik amacı ile dünyanın bir yerinden bir yerine ürünlerin nakli bu sayede yapılıyor olsa da farklı kullanım amacı bulunan çok sayıda çeşitleri vardır. Lojistik kaynaklı kullanılan modellere yük konteyneri denmektedir. Yaşam konteyneri, şantiye konteyneri, ofis konteyneri, güvenlik kabinleri ve konteyner ev gibi modelleri vardır. 

Konteyner hem ticari hayatta hemde gündelik yaşamda bir çok kullanım avantajı sağlamaktadır. Kimi zaman yaşadığımız konut olabilmekte kimi zaman barınma ihtiyacımızı karşılamaktadır. Kamusal alanda da kullanımı oldukça fazladır. Bir çok noktada güvenlik amacı ile konteyner kullanılır. Belediyeler tarafından wc konteyner kullanımı fazladır. Tanıtım ve büro amacı ile kullanılan çeşitleri de vardır. 


Konteyner İmalatı Nasıl Yapılır?


Konteynerlerin standart seri üretimi bulunduğu gibi kişiye özel yada proje detaylarına göre özel imalatıda yapılabilmektedir. Ülkemizde en çok kullanılan ebatları 300x700 boyutlarıdır. Bu tip konteynerler genelde tek odalı olarak imalatı yapılır. Çok amaçlı kullanıma uygun olduğundan dolayı seri üretimi yapılmakta olup satışa hazır ürünlerdir. 


ikinci el konteyner esenler ikinci el konteyner izmit ikinci el konteyner bakırköy ikinci el konteyner tekirdağ ikinci el konteyner fiyatları ikinci el betopanlı konteyner ikinci el ofis konteyner ikinci el şantiye konteyneri ikinci el yaşam konteyneri ikinci el konteyner ev 2 el konteyner alım satım ikinci el wc duş konteyner ikinci el ahşap desen konteyner ev satılık konteyner ikinci el ikinci el sandviç panel 2 odalı konteyner ikinci el verandalı konteyner ikinci el konteyner fiyatları ikinci el konteyner alanlar satılık ikinci el konteyner çıkma konteyner 2.el konteyner alan firmalar iki odalı konteyner


Klasik standart ölçülerde yada tasarımda konteyner almak istemiyorsanız istediğiniz tüm özelliklerde imalat yaptırmanız mümkündür. Tek odalı yerine iki odalı konteyner yaptırabileceğiniz gibi üç odalı, iki girişli, tek kat veya ik katlı konteyner siparişi de verebilirsiniz. Sonradan eklenmesi gereken aksesuarlar genelde konteyner üreticileri tarafından yapılmaz ancak yinede şansınızı deneyerek firmadan özel talepte bulunabilirsiniz. 


İkinci El Konteyner Satışları


Konteyner almak istiyorsanız yakın çevrenizde yada şehir merkezlerinde mağaza ve showroom bulma şansınız pek olmayabilir. Genelde fabrikalar şehir dışı alanlarda olup bireysel olarak ziyaret etmeniz gerekecektir. Bunun dışında yerinizden hiç kalkmadan fima ile online görüşebilir ve siparişini hayata geçirebilirsiniz. Sıfır konteyner almak yerine ikinci el konteyner için ise ilanları takip etmeniz ve ihtiyacınıza uygun ürünler için satıcılarla görüşmeniz gerekecektir. 


Konteyner sahibi olup kullanmadığınız konteyneri satmanızda oldukça kolaydır. Alıcısı her zaman olan bu ürünlerinizi bir kaç gün içinde nakite çevirebilirsiniz. Alıcısı bireyler olabildiği gibi firmaların bazıları sadece alım hizmeti içinde sizlere ulaşmaktadır. 

 

 


Cam balkonun ülkemizde ilk kullanımından bugüne katlanır cam balkon sistemleri en çok tercih edilen modeldir. Sistem adını katlanır ismi ile duyurmuş bile diyebiliriz. Cam balkon her ne kadar içinde bir çok farklı model ve çeşit bulunduruyor olsa da Katlanır ismi ile anılmaktadır. Bu ürünün bugüne kadar popülerliğini koruması ve sürekli talep görmesini etkileyen bir çok unsur vardır. Gelin bu detaylara birlikte beraber bakalım.

Katlanır Cam Balkon Özellikleri Nelerdir

Katlanır cam balkon sistemleri adında da anlaşılacağı üzere cam panellerinin bir alana katlanarak toplanması ve alanın önü açık şekilde kullanıması demektir. Balkonlarda, teraslarda fiziki güç istemeden basit bir şekilde açılıp kapanabilmektedir. Yıllardır bir çok kullanıcı tarafından kullanılmakta ve beğenilmekte olup sürekli tavsiye gören üründür. Katlanır cam balkon ürünleri kullanımı yapılan alanlarda 4 mevsim kullanım olanağı sunabilmekte olup, dekoratif yönden oldukça etkilidir. Dışardaki toz ve yağmurunda içeri sızmasına engel olabilmektedir. Farklı renklerde kullanımı ile alanın dışardan görünümü ile güneş ışınlarından da koruma sağlayabilmektedir.


cam balkon yazın sıcak olur mu en iyi cam balkon hangisi en iyi cam balkon markası cam balkon camı kaç mm olmalı cam balkon tehlikeli midir cam balkon yerinden çıktı cam balkon montaj hataları cam balkon kapanmıyor cam balkon sökülür mü Cam Balkon Hangi Renk Kullanışlı Cam Balkon sökülür mü Katlanır Cam Balkon Yasal mı cam balkon fiyatları cam balkon fiyat hesaplama cam balkon modelleri ısıcamlı cam balkon jaluzili cam balkon füme cam balkon cam balkon tamiri cam balkon fitili siyah cam balkon


Katlanır Cam Balkon Fiyatları

Cam balkon fiyatları standart, renkli ve farklı aksesuar talepleri ile fiyatlarda farklılık göstermektedir. 2020 yılı Anadolu cam balkon standart model m2 fiyatları 1000 den başlamakta olup katlanır cam balkon sistemleri için renkli tercih yapılması halinde metrekare fiyatı 1400 yi bulabilmektedir. Ayrıca katlanır model sistemler de ısıcamlı tercihde yapabilmektesiniz. Bir çok kişi en çok fiyatları merak etmekte olduğundan Anadolu cam balkon web sitesinde cam balkon fiyat hesaplama uygulamasından ücretsiz faydalanabilirler.

Poşet bir çok sektör ve alanda yoğun kullanımı bulunan ürünlerdir. Çok çeşitleri bulunan poşetler her firma için baskılı şekilde üretilebilmektedir. Kimi zaman firmanın logosu, kimi zaman ürün duyuru ve kampanyaları poşet üzerine baskı olarak işlenebilmektedir. Müşterilerin gözünde de kaliteli baskılı poşet çok şey ifade eder. Kalitesiz poşetleri müşterilerinize kullandırmak marka imajınıza zarar verecektir. Klasik baskısız poşetler yerine size özel imalatı uygun fiyatlarla poşet fabrikalarından yaptırabilirsiniz. 


Mağaza Baskılı Poşetleri


Mağaza ve giyim sektörü poşet kullanımında lider sektörlerden biridir. En çok poşet çeşidinin de olduğu alandır diyebiliriz. El geçmeli poşet ürünleri, yumuşak saplı poşetler, takviyeli poşet ürünleri, bez çanta ve özel tasarım bir çok poşet kullanılmaktadır. Genellik giyim mağazacılığı ciddi poşet tüketimi yapmaktadır. Orta düzeyde bir mağaza işletmesinde ayda ortalama 300-400kg civarında poşet tüketimi olabilmektedir. 

Mağaza poşeti üç farklı boyda talep görmektedir. Küçük boy, orta ve büyük boy poşetlerdir. Poşetlerin ön ve arka yüzlerine baskı yapılmaktadır. Markanızın logosunu istenilen renklerde en iyi kalitede poşetlerin üzerine bastırabilirsiniz. 


poşet fabrikası mağaza poşeti istanbul baskılı poşet istanbul naylon poşet poşet ambalaj bakliyat poşeti perforeli poşet kargo poşeti kilitli poşet oto lastik poşeti manav poşeti elbise poşeti eczane poşeti antistatik poşet osmanbey poşetçi beylikdüzü poşetçi 1 kg poşet kaç tl kayseri baskılı poşet poşet yapımı hatay baskılı poşet gaziantep baskılı poşet eskişehir baskılı poşet erzincan baskılı poşet edirne baskılı poşet diyarbakır baskılı poşet denizli baskılı poşet çorum baskılı poşet çanakkale baskılı poşet bursa baskılı poşet bolu baskılı poşet adana baskılı poşet balıkesir baskılı poşet


Market Baskılı Poşetleri


Mağazalardan sonra en çok poşet tüketimi bulunan sektör ise gıda alanıdır. Marketlerin yıllık poşet kullanımı son derece yüksektir. Genelde iki tip poşet modeli kullanılmaktadır. Atlet poşet ürünü ve hışır poşet grupları marketlerde kullanılmaktadır. Ağırlık ve hacmi düşük ürünler için hışır poşet kullanılabilirken daha ağır hacimli ürünlerin sorunsuz ambalajı ve taşınması için ise atlet poşetler yaptırılmaktadır. 

Marketlerde ortalama 1 ay içinde 300 kilo civarında poşet tüketilebilmektedir. Bu nedenle bu tip işletmeler poşet alımlarını toptan yaptırmaktadır. Poşet üreticilerinden alacağınız hizmetlerde kilo sayısı ne kadar artarsa fiyatlar da bir o kadar düşmektedir. 


Baskılı Kargo Poşetleri


Eve teslim siparişe dayalı sistemin ülkemizde son yıllarda artması ile kargo poşetleri oldukça fazla kullanılmaya başlanmıştır. Ülkemizde sayısı oldukça fazla oranda e-ticaret siteleri hizmet vermektedir. Bu firmalar ürünleri genelde kendi markasının baskılı olduğu poşetlerde müşterilerine göndermek isterler. Kurumsal kimlik açısından ürünün alıcısına firmaya ait poşet ve ambalaj ile ulaşması imaj açısından faydalı olacaktır.







Bulaşık makinelerinde farklı türde bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz. Ancak her arıza ve sorunun çözümü ve tamiri mümkündür. 

Vestel Bulaşık Makinesi Işıkları Yanmıyor,gibi benzeri şikayetler alıyorsanız yazımızı detaylıca okuyunuz. Yaşadığınız sorunlar Vestel bulaşık makinesi kullanan kişiler tarafından oldukça fazla bir şekilde tarafımıza iletiliyor ve bundan kaynaklı olarak da bu sorunun nedenleri neler olabileceği hakkında bilgi vermek gerekiyor. Bu sorunun en baş nedeni olarak bulaşık makinesinin devreleri uzun kullanımdan dolayı olarak zarar görmüş olabilir ve bu yüzden çalışmama ihtimali söz konusu. Bu nedenle mutlaka Vestel bulaşık makinenizin devrelerini oldukça iyi bir şekilde kontrol etmeniz gereklidir çünkü içsel donanım içerisinde yer alan kısımlar zarar görmüş olabilir ve bu yüzden dolayı ışıkları çalışmıyor olabilir. Bunu anlamanız için sadece bir kez dikkatli bir şekilde bakmanız yeterli olacaktır.

TEKNİK SERVİS İHTİYACI OLABİLİR


Vestel Bulaşık Makinenizin ışıkları yanmamasından dolayı hala çalışabilir bir durumda olabilir ve işlerinizi görebilir ancak düzgün çalışıp çalışmadığını veya programın bitip bitmediği doğru bir şekilde öğrenemezsiniz ve bulaşık makinesinin bittiği sizlere ulaşmaz. Bu nedenle ışıkların tekrar aynı bir şekilde çalışması için sizlerin onu kaliteli bir servise götürmeniz lazım, kendinizin bile yapabilmesi asla mümkün olmayan bir durum ve sizler asla bu konu ile ilgilenmeyin. Çünkü daha büyük bir şekilde bulaşık makinenize zarar verebilme ihtimaliniz var. Servisten geldikten sonra, Vestel Bulaşık Makinesi Işıkları Yanmıyor, gibi bir sorununuz kalmayacak ve yine eskisi gibi makinenizi kullanabileceksiniz.

Hizmetlerimiz ;

vestel servisi
gölcük vestel servisi
derince vestel servisi
başiskele vestel servisi
gebze vestel servisi
kartepe vestel servisi
izmit vestel servisi

Bulaşık Makinenizin cam eşyaları çizme sorunu varsa mutlaka bu blogu okumalısınız. Bende benzer sorunu yaşadım diyen oldukça fazla bir şekilde özellikle kadın kullanıcılarımızdan yorumlar aldık ve nedenlerini bizlere sordular. Böyle bir sorun yaşamanız oldukça normal çünkü çoğu bulaşık makinesi kullanıcısı makineyi ne zaman ve içlerine neler yerleştirerek kullanması gerektiğini bilmiyor ve bundan kaynaklı olarak da bardak çizilmesi gibi sorunlar yaşıyorlar. Bizlerin birer Bulaşık Makinesi kullanıcısı olarak makineye ne koymamız gerekiyor ve nasıl çalıştırmalıyız? İşte Şöyle; Her bulaşık makinesinde mutlaka kullanması gereken bir bölme vardır, bu bölmenin adı ise Tuz Haznesidir. Adından da anlaşılacağı üzere belli bir miktar bulaşık makinesini çalıştırmadan önce buraya tuz koymalıyız ve bu şekilde bulaşık makinemizi çalıştırmalıyız.


BULAŞIK MAKİNESİNDE TUZ KULLANIMI YAPMAK


Yıkama esnasındaki çizilmelerin önüne geçmek için bir kaç yöntemi sizlerle paylaşalım. Bulaşık Makinenizin Tuz Haznesine belli bir miktar tuz koymanızın faydaları, bardaklarınızı makine yıkama işlemi gerçekleştirirken çizilmelerini ve iyi temizlenmelerini sağlar. Bununla birlikte, en iyi şekilde de her zaman bulaşık makinenizin çalışmasını sağlar, her zaman. Tuz haznesine tuz koymadığınız takdirde bardaklarınız her zaman çizilecektir ve bu yüzden bu durumdan hiçbir zaman kurtulamayacaksınız. Tuz Haznesine tuz koymadığınız zaman her zaman bulaşık makineniz oraya su gönderimi yapacak ve bu nedenlerden dolayı da bardaklarınız her zaman çizilecektir, sadece bardaklarınızda değil cam olarak hangi eşyanız var ise aynı durum gerçekleşecektir. Bulaşık Makinesi Bardakları Çiziyor, sorununu yaşamamak için mutlaka tuz kullanın.


Hizmetlerimiz ;


bosch servisi

beko servisi

arçelik servisi

ariston servisi

Ariston Bulaşık Makinesi Resetleme,bu marka içinde mevcut ve sizler kolay bir şekilde Bulaşık makinenizi resetleyerek eski kullanımına kavuşturabilirsiniz. Bu işlem genellikle belli bir süre kullanılan bulaşık makineleri için oldukça gerekli bir yöntemdir ve gerekli durumlarda doğru bir şekilde yapılması halinde mutlaka iyi bir şekilde makinenize etki edecektir ve makinenizin eski haline dönmesini sağlayacaktır. 

Bütün marka bulaşık makinelerinde resetleme yöntemi farklı bir şekilde uygulanmakta ve bundan dolayı kendi bulaşık makinenizin markasını öğrenmeniz gerekmektedir. Bizler sizlere, Ariston Bulaşık Makinesi ürünlerinin nasıl resetleme yönteminin yapılacağını ve nasıl doğru şekilde yapmanız gerektiği hakkında bilgi vereceğiz. Kendiniz çözüm üretemediğinizde Ariston servis hizmetleri almasınız.

RESETLEME YÖNTEMİ

·       İlk olarak, Bulaşık makinenizi güç adaptöründen çekin ve 30 dakika bekledikten sonra tekrar güç adaptörüne takın ve bundan başlatma düğmesine basın.

·       Başlatma düğmesine bastıktan sonra, başka bir yıkama yöntemini bulaşık makinesinden seçerek, onaylayın ve yıkamaya başlatmak için Başlat düğmesine basın.

·       Bundan sonra bulaşık makinenizde yer alan ve sıfırlama işlemini sağlayan, Hı Temp düğmesine basın ve hemen ardından da Isıtılmış Dry düğmesine basın.

gebze beyaz eşya servisi birimleri sizlere tüm teknik sorunlarda yardımcı olacaktır. 
Bu yöntemleri uyguladıktan sonra Ariston Bulaşık makinenizin Resetleme işlemi gerçekleşmiş olacak ve bu sayede tamamen yeni alınmış gibi bulaşık makinenizi kullanabileceksiniz. Ariston Bulaşık Makinesi Resetleme, yöntemi kullanıcılar tarafından ancak bu şekilde yapılmaktadır ve diğer yöntemler sadece uzman servisler tarafından uygulanmaktadır.

Yaşadığınız her sorunda izmit beyaz eşya servisi desteğine başvurabilirsiniz. 

Çatı katı bulunan yapılar da teras alnı varsa son derece keyifli yaşam alanları sağlar. Teraslarda konforu yakalamak ve doğru planlamayı yapmak sizin tercihinizdedir. Yeni nesil teras kapatma sistemleri sayesinde daha kullanışlı, modern ve  kaliteli ortamları elde edebilirsiniz. 

Her ne kadar maliyet gibi görünsede teras kapatmanın sizlere sağlayacağı fayda çok daha değerlidir. Sadece konforlu bir yaşam değil yapılarınızın yalıtımı ve uzun ömürlü olması içinde teras kapatma yaptırılabilmektedir. Doğru malzeme seçimi, mimari dekorasyonu, doğru montajı ve kaliteli işçilikle teraslarınız yeniden hayat bulabilir. 


Çatı Katı Teras Nasıl Kapatılır?


Çatı alanlarında binanın yapısı sırasında ayrılan bir payı vardır. Bu projeye göre ufak metrekare yada büyük metrajlı olabilir. Daire sahipleri terasını ister sadece üstü kapalı yapabileceği gibi isterse komple 4 tarafı kapalıda yapabilmektedir. Ayrıca terasın şekli ve teknik özelliklerine göre yarım camlı sistemleri, yarı kapalı, cam tavanlı veya farklı modellerde kapama işlemi yapılabilir. 

Terası kapatma için çelik profilli sistemler, ahşap teras kapatma, cam sistemleri, alüminyum doğrama, PVC sistemleri, demir yoğunluklu malzemeler tercih edilebilmektedir. Terasınızın daha konforlu olabilmesi, kullanıcı deneyiminin yüksek olması için malzeme seçimini bir uzmanla yapmanızda fayda vardır. Terasın rüzgar konumu, açık alan hesaplamaları, güneş yönü gibi hesaplamalar gözardı edilmemelidir.

 

Çatı Katı Terasları Nasıl kapatılır?


Çatı katı bir çok yeni yapıda ekstra alan olarak bırakılmaktadır. Bir çok konut sahibi bu alanı mümkün olduğunca değerlendirmek istemektedir. Genelde metrekareleri düşük olan bu alanlar aynı anda farklı ölçülere ve dizayna sahiptir. Fire kaybının genede en fazla olduğu alanlardır. Ayrıca montaj ve kurulumun bu zor alanda en doğru şekilde yapılması şarttır. Yağmur sularının içeri girmemesi ve izolasyon sorunu yaşamamanız için kesinlikle hassas ölçü alınması gerekmektedir. 


Bir çok malzeme türü çatı katı teras kapatma için kullanılabilir durumdadır. Alüminyum, çelik, demir, ahşap ve pergola sistemleri tercih edilebilir. En doğru malzeme seçimi için bireysel kararanızla birlikte uzman önerisine başvurmanız faydanıza olacaktır. 


Çatı Katı Yarım Cam Teras Kapama


Çatı alanlarında yarı camlı teras kapatma sistemleride bir çok projede değerlendirilmektedir. Ürün detayları ve fiyatları hakkında hemen bilgi alabilirsiniz. 

İstanbul’un çeşitli ilçe ve bölgelerinde hurda demir alan firmalar bulunmaktadır. Hurda satmak istiyorsanız bu firmalar üzerinden alım satım yapılması gerekecektir. Bu firmalar Avcılar’dan Pendik’e kadar İstanbul’un çoğu yerlerinden hurda alımı yapıyor.

 

Günümüzde halk arasında hurdacı olarak bildiğimiz bu firmalar ya da kişiler malzemelerinizi toplar ve daha büyük hurda demir alan firmalara satarlar. Bu firmalar da elindeki hurdaları fabrikalara iletirler. Bu malzemeler fabrikalarda geri dönüşüm ya da imha için işlenir.

 

İstanbul’un çevre illerinde ve her iki yakasında da hurdacılık alım satım hizmeti veren büyük – küçük sayısız firma ve esnaf vardır. Avrupa Yakası’nda büyük firmalar Avcılar, Halkalı, Mahmutbey, Kağıthane, Sarıyer gibi ilçelere dağılmıştır. Güncel hurda fiyatları



Anadolu Yakası’nda ise bu firmalara baktığımızda Tuzla, Pendik, Çekmeköy, Ümraniye ve Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, Beykoz, Kartal ilçelerinde yoğunlaşmıştır. Gerek geri dönüşüm fabrikaları, hurda demir ve metal alan hurdacılar, kağıt toplayıcılarından tutun da teneke alıcılarına kadar İstanbul’un birçok semtinde bu hurda demir alan kişileri görmek mümkündür. Hatta mahallemizde eski sandalye, televizyon, antika alan hurdacılar bile satın aldıkları ürünleri geri dönüşüm fabrikalarına satarlar.

 

Hurdaların Geri dönüşüm fabrikasından da metal, krom, alüminyum, kağıt ihtiyacı olan firmalar yararlanır ve tekrar kullanıma geri kazandırılır. Bu döngü materyal artık geri dönüştürülemeyecek hale gelene kadar devam eder. Güncel hurda demir fiyatları listesi 

 

İstanbul Hurdacılar Borsası, demir ve diğer hurda materyaller konusunda hurda demir alan firmalara alt taban fiyat verir. Kışın alış fiyatında artış gözlemlediğimiz demir fiyatları yazın yükselişe geçer.