MichaelGray's blog

Hoe bouw je een buitentoilet? Het basisconcept is om een ​​structuur te bouwen die het toilet beschut en de gebruiker beschermt tegen weersinvloeden. Deze structuur dient het primaire doel van het beschermen van menselijk comfort en privacy. De muren en het dak dienen als een visueel scherm en een beschermende barrière tegen de elementen. Bovendien beschermt de structuur het toiletgat tegen plotselinge instroom van regenwater dat onbehandeld afval in de grond kan spoelen.


Construeer een basis


Eerst moet je een basis bouwen. U kunt een verhoogde houten kist op een grind- of stenen bed gebruiken. Als alternatief kunt u een betonnen pad storten en een traditioneel drainagesysteem gebruiken. Om uw buitendouche eruit te laten zien als een binnendouche, gebruikt u geolied brons, messing of andere duurzame materialen. Betegelde basissen zijn ook een goede keuze, maar vereisen professionele installatie om scheuren en knikken te voorkomen.


Denk aan het drainagesysteem


Denk bij het bouwen van een buitendouche ook aan het afvoersysteem. Voor wie een tuin met poreuze grond heeft, kan het water de tuin in laten lopen. Als uw tuin niet-poreus is, kunt u de doucheleidingen aan een afvoerleiding bevestigen. Anders kunt u een Franse afvoer installeren die het water naar een aangewezen gebied leidt. De eenvoudigste manier om uw water uit de tuin te houden, is door een drainagesysteem te installeren.


Als je het bijgebouw hebt voltooid, kun je een weekmateriaal toevoegen, zoals wormen of dierlijke mest. Deze stoffen zullen vloeistof absorberen en zorgen voor een evenwicht voor ontbinding. Een composttoilet moet ook in het bijgebouw worden geplaatst. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het composteringsproces tijd kost. Als je biologisch afbreekbare vuilniszakken wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je ze op een composthoop of op een composttoilet plaatst.


Installeer een kleine douche


Als je geen composttoilet hebt, kun je in plaats daarvan altijd een keuken kraan installeren. Een kleine douche met haken voor handdoeken en gordijnen is een geweldige aanvulling op elke buitenbadkamer. Het dak laat licht binnen, houdt regen buiten en vormt een aanvulling op de omgeving. U kunt ook een kleine douche in een kleine ruimte installeren om ruimte te besparen. Deze eenvoudige details kunnen veel charme toevoegen aan uw buitentoilet.


Voeg een buitentoilet toe


Een buitentoilet toevoegen is niet zo moeilijk als het lijkt. Het is ook zeer functioneel. Als je in de buurt van een strand woont, is de kans groot dat je niet helemaal naar binnen wilt slopen om de badkamer te gebruiken. Naast het wegnemen van het gedoe van het gebruik van het toilet in huis, is een buitentoilet een welkome aanvulling op elk huis. Het idee om een ​​plek te hebben waar gasten de badkamer kunnen gebruiken is geweldig, maar misschien niet voor iedereen.


Een traditioneel bijgebouw is geen kuil. Het werd oorspronkelijk gebruikt als emmerkast, met een groot gat in de vloer. De nachtvuilophaler haalde de aarde onder de wc-bril vandaan, die werd vervolgens geleegd en vervangen door het volgende lege blikje. De praktijk was gebruikelijk in Brisbane, Australië, tot de jaren 1950, toen riolering niet algemeen beschikbaar was. Het gebruik van teer en creote hield de geur echter op afstand.

Archives